Хранителният режим или диетата на всеки от нас до голяма степен отговаря за това как изглеждаме и как се чувстваме. Това, което слагаме в устата си, ни носи или не, важните за оцеляване и здраве елементи.

body-spa-bg

Грижата за храната, която ядем всеки ден, означава, че се грижим за тялото си. Подборът на менюто е от особено значение за цялостното ни състояние. Дори човек да тренира, да ходи на всякакви видове процедури и терапии за отслабване и разкрасяване, това образува едва 20% от това как изглежда. Останалите 80% се крият в храната. Много хора забравят това и се чудят защо часовете във фитнеса не водят до желания резултат. Причината е една – хранителния режим.

Днес да избираме разнообразна храна не е трудно. Всеки може да яде буквално каквото си поиска. Именно свободата обаче доведе до появата на най-различни ограничения. Много хора отказаха месото и станаха вегетарианци. Други стигнаха още по-далеч, обявявайки се за вегани. Трети застанаха на обратния полюс и заложиха на храни с богато съдържание на мазнини, състоящи се основно от месо и животински продукти. Истината е, че в нито едно от тези решения няма нищо необичайно, стига да не вреди на здравето ви. Най-актуалният съвет днес е съвременният човек да си похапва от всичко, с мяка, защото организмът му вече се е пригодил към всички кулинарни иновации, подобрители и хранителни добавки. Всичко зависи от вас самите.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]