Начало/Журнал/Прекрасна изненада в Сепарева баня

Нали знаете колко трудни са мъжете за подаръци? Все се чудиш какво да им избереш, все искаш да е нещо оригинално и интересно и накрая какво се случва – поредното портмоне, часовник или колан. Но тази година за 30-тия юбилей на приятеля ми реших да заложа на нещо наистина уникално като емоция и преживяване и заложих на екскурзия до Сепарева баня. Направих подробно и дълго проучване на всички възможни забележителности, които можехме да посетим там, но най-вече на интересните процедури, с които можехме да се поглезим.

И така, ето ни на път за изненадата ми. Моят приятел не знаеше нищо, дори къде ще бъде почивката. Той е спортна натура и прекарва много часове във фитнес залата. Реших, че има нужда от тотален релакс и процедури за отпускане на мускулатурата. Затова избрах да го изненадам, като му записах час за спортен масаж веднага след пристигането ни. Първоначално той беше скептично настроен, знаете ги мъжете, но след като излезе от масажа всички негови съмнения се бяха изпарили.

Моят приятел беше толкова въодушевен, че ме прегърна силно и ми благодари за прекрасната изненада. Сподели ми, че е имал силно напрежение в тялото, което е изчезнало и сега се чувства хем отпуснат, хем тонизиран. След масажа решихме да прекараме малко време заедно и се насладихме на джакузито и минералния басейн. Чувството беше несравнимо.

Напоследък ни се бяха струпали много задачи и работа и определено бяхме много напрегнати. Често ни се случваше и на двамата да изпитваме главоболие и непрестанна умора. Затова бях решила, че на тази почивка обезателно трябва да се преборим с напрежението и стреса.

По тази причина записах и двама ни на Масажна терапия против главоболие. Първо ни направиха страхотен и много отпускащ масаж на главата и слепоочието, а след това ни заведоха в прекрасна стая за отдих. В нея имаше тиха успокоителна музика и ароматни клечки. Там се отдадохме на медитация и релакс. След тези невероятни емоции решихме, че е време за разходка и направихме преход в района. Моят приятел беше много щастлив. Повярвайте ми, това е една страхотна идея за подарък за рожден ден или просто изненада за любим човек.

Разгледайте още интересни материали от нашия Журнал