Хей, хей, здравейте! Готови ли сте за страхотни глезотийки, луд купон, красота и твърде много женски екземпляри на едно място? Ако да – това е четивото за вас!
Знаете, че сватбата за едно момиче е дълго режисирано и в детайли измисляно от нея събитие. А какъв по – прекрасен подарък от един незабравим СПА ден бихме могли да подарим на страхотната си приятелка?!? Да си призная честно това е подарък за всяка от нас и повод да се измъкнем от мъжете си за цял един ден с оправданието, че все пак е моминско парти, а всъщност да се отдадем на заслужено глезене и разкрасяване.

Естествено, какъв по – подходящ начин пет красиви момичета да пристигнат пред СПА хотел, освен с лимузина и шампанско в ръка!?! Няма да ви учудя предполагам като споделя, че бяхме посрещнати като кралици и светкавично настанени в общ апартамент, по наше желание.
Първата доста интригуваща изненада, която предварително бяхме уговорили, бяха масажисти в стаята ни. Щом отворихме вратата ни чакаха пет лежанки и индивидуални терапевти и ни направиха успоредно анти – стрес масажи. Беше невероятно!

Първоначалният замисъл, който успешно реализирахме след това, беше да имаме щури и весели моменти заедно, но и такива, в които всяка мацка да може да се наслади индивидуално на най-подходящата за нея самата терапия и да бъде удовлетворена максимално.
За бъдещата булка се спряхме на една уникална процедура, която да подготви кожата й за звездния ден и да я освежи. Процедурата се нарича Диамантено микродермоабразио. Да си призная всички й завидяхме леко/благородно, разбира се/като видяхме колко сияеща и преродена изглеждаше кожата й след това.

Нещото, от което се нуждаеше моята кожа беше обновяване и хидратиране и затова се спрях на нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с кислород – Кислородна мезотерапия за всеки тип кожа. Моята кожа, която попринцип съвсем не е бляскава и свежа, се изпълни с блясък, възвърна жизнеността си и даже получих и бонус лифтинг ефект.Ухааа!
През това време две женски създания от компанията се спряха на феноменална терапия – Балийска рефлексотерапия. Те бяха изпаднали в такава силна еуфория и блаженство след нея, че не успяха да ни разкажат с подробности точно какво се е случило, но ще ви подшушна какво разбрах. Имало е топкане на крачетата във вана с цветя и арома масла, масаж на гърба от по две терапевтки едновременно и точков масаж на ходилата.Разкош! Едно е сигурно – следващия път няма да пропусна и аз да я посетя.

Петата мадама от женската компания се наслади на Терапия с парафин. Да, не звучи толкова вълнуващо, но всъщност това е по – скоро лечебна процедура с благоприятен ефект върху кръвообращението на крайниците. Нашата приятелка ни сподели, че е уцелила право в десетката и точно от това е имала нужда.
След тези прекрасни процедури беше време да раздвижим кръвта и да разкършим снага и посетихме групова тренировка по водна аеробика. Вдигнахме тонуса на макс, но бързо направихме обратен завой към нашето любимо кътче – СПА центъра.
Влезнахме в горещото джакузи, красиви сервитьори ни сервираха вино в изобилие и отпускаща музика допълваше изживяването. И това ако не е Рая!?!
Завършихме прекрасния и незабравим ден с арома маникюр и педикюр за всяка от нас.
Да ни завиди човек, нали така?!?

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански
Следвайте и ни харесайте
Твоето мнение и оценка
1
2
3
4
5
Запиши
     
Откажи

Твоето мнение и оценка

Щуро СПА моминско парти в София
Средна оценка:  
 0 оценки