Ако допреди няколко години терапията със СКЕНАР звучеше като нещо фантастично, мистично или даже налудничаво, то днес изобщо не е така. Към настоящия момент хората, знаещи що е то и има ли почва у нас, нарастват главоломно. Отворени сме към новостите и опитваме какво ли не-като започнем с билките и настойките от древни времена, минем през модерните днес био храни и напитки, та стигнем до предаването на електричество в тялото ни. Дали има ефект, боли ли, действа ли наистина? На тези въпроси ще ви отговоря сега, от първо лице. Нека започна с това в какъв момент от живота ми се сблъсках с напълно новата за мен идея да подам електрически разяд на тялото си…

Загубила наскоро майка си, млада жена-съпруга и майка на малко дете, със супер стресираща работна среда и дебнещи зад врата крайни срокове по проекти, усетих, че нещо с мен не е наред. Стягане в тила и главата, замайване, придружено със световъртежи и усещане за това, че не стъпваш на земята, а се рееш някъде по пътя. Да не забравяме и ужасното събиране на границите на кръвното налягане, толкова опасно за здравето ни… Все неща, които не са присъщи на млад и здрав човек.

Започна се ходене по лекари-личен, невролог, рентгенови снимки за доизясняване на ситуацията и т.н. Към многото работа и стрес, добавени за виновници бяха неизменните „екстри”, получавани от труденето зад компютрите и бюрата-шипове, схващания и физиологични изкривявания от 9-часовото ежедневно седен; климатиците и прочие. Минах през медикаментозно лечение, включащо и небезивестните розови хапчета, които според невроложката бяха решението на проблемите ми. Е да, ама не! Те подействаха за малко, но не решиха проблема кардинално…

Скенар терапия

И точно в този момент на безизходица, след няколкомесечно ходене по мъките на традиционната медицина, чух за СКЕНАР терапията. Разбрах, че две дами идват в града ни (малък провинциален град, близо до столицата) и прилагат странен метод за лечение. Реших да опитам, защото реално не губех нищо. Е, признавам, беше ме леко страх като чух, че става дума за лечение с електричество, но се престраших. И добре, че го направих!

Скептично настроена, отидох на първия сеанс, който продължи около час-час и половина. Усещането за преминаващ ток по тялото бе странно, но не бих казала болезнено. На местата, на които уредът бе работил и които бяха проблемни, се появяваха зачервявания, намаляващи и изчезващи с течение на сеансите. На различните зони от тялото прилагахме различен интензитет на електричество спрямо това, как се влияят от терапията. Терапевтите през цялото време ми обясняваха какво се случва с тялото ми, как с импулсите възвръщаме баланса в клетките. Всичко звучеше толкова просто и логично, естествено, не като тъпчене с незнайна под състав химия с латинско наименование.

Заемайки се с този вид лечение, не знаех какво ще стане, но това, което постигнахме за няколко седмици, надмина всичките ми очаквания. Усетих подобрение още след първия сеанс, а за няма и месец схващанията намалиха значително, световъртежите и тежестта в главата също. Толкова бях впечатлена от уреда, че исках да си купя за домашна употреба! Ако потърсите подробна инфомация, ще видите, че е подходящ и за деца и може да се използва за какво ли не (от настинки до проблеми със зрението, хронични заболявания, контузии и т.н.).

Истината е, че благодарение на СКЕНАР терапията аз се върнах в обичайното си и нормално за здрав млад човек състояние, без да се налага да прибягвам до тежката артилерия на фармацевтичната индустрия. Така че, скъпи приятели, бих ви посъвествала, ако сте изправени пред проблем и се боите да се изправите пред страховете си от неизвестното, опитайте натрадционното, преборете себе си. Не знаете къде се крият спасението и щастието ви.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански
Следвайте и ни харесайте
Твоето мнение и оценка
1
2
3
4
5
Запиши
     
Откажи

Твоето мнение и оценка

СКЕНАР терапия
Средна оценка:  
 1 оценки
от Миглена за СКЕНАР терапия

За пръв път се запознавам с тази терапия и информацията беше много интересна за мен.