Начало/Публикации/Журнал/SNAIL OPERATOR – за борба срещу странични ефекти при хора, подложени на лъче- и химиотерапия

SNAIL OPERATOR е разработен от екип учени на БАН по проект „Разработване на природен продукт за превенция и потискане на страничните ефекти при химиотерапевтично лечение“ към ОП „ИК“. Продуктът е със свидетелство за регистрация на полезен модел номер: 4014 U1 (Състав на сироп, предотвратяващ негативните странични ефекти от химиотерапия).
В следствие на приложените лъче- и химиотерапии се разраняват лигавиците в устната кухина и гастроинтестиналния тракт, което води до дискомфорт, болки и неминуемо се отразява цялостно върху организма. След химиотерапия се появява усещане за слабост, показателите хемоглобин и тромбоцити могат да занижат нивата си. Често това са и причините за отлагане на следващите курсове във времето. SNAIL OPERATOR влияе благоприятно върху стомашно-чревния тракт, имунитета и жизнените сили. Съдейства за намаляване на страничните ефекти при хора, подложени на лъче- и химиотерапия.

SNAIL OPERATOR
GASTROINTESTINAL SUPPORT
Специално разработен от екип учени от БАН натурален продукт с екстракт от Helix aspersa (градински охлюв) с благоприятно влияние върху стомашно-чревния тракт и имунната система. Подпомага предотвратяването на нежеланите странични ефекти при хора, подложени на лъче- и химиотерапия.

Експертното мнение на д-р Чавдар Ботев:
„В научни публикации съществуват неоспорими данни за изключителните регенериращи свойства на продуктите с екстракт от охлюв. Съответно аз започнах да съветвам пациентите, които са се обърнали към мен за консултация, да използват продуктите със съдържание на екстракт от охлюви, които фирмата Бизнеслаб ООД разработва от години. Твърдя, че ако болните взимат тези продукти през целия курс на лечение, те са с много по-малко усложнение от страна на лигавиците на гастроинтестиналния тракт, чувстват се много по-силни и съответно получават навреме последващите курсове химиотерапия.

Продуктът SNAIL OPERATOR, който поради високото съдържание на слуз от охлюви, се оказа със значително по-добър регенеративен ефект при запазване на лигавиците при пациенти по време на химиотерапия.
Считам, че трябва да направим тази информация и този продукт достъпни за всички онкоболни пациенти.„

Революционен онкологичен медикамент представя “Дарик кафе”

Начин на употреба:

По време на лъче- и химиотерапии:
2-3 пъти на ден. по 10 мл. 30 мин преди храна. Обикновено при вече настъпила химио или лъче- терапия е възможно при приемане на гладно да се получи дразнене или дискомфорт. В тези случаи приемът на продукта следва да бъде направен след храна (може съвсем лека закуска). За оптимален ефект се препоръчва приемът на SNAIL OPERATOR да започне 2-3 дни преди започването на терапията.

Свидетелство за патент

С цел превенция:

Продуктът може да се употребява от хора с чувствителен стомах, при чести стомашни киселини, при проблеми като язва и гастрит. 3 месеца 1 път по 10 мл. сутрин на гладно, 30 мин преди храна.

Не използвайте по време на бременност и кърмене без предварителна консултация с лекар. Не използвайте при непоносимост към някоя от съставките. Хранителна добавка, не е заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза