ВИНОТЕРАПИЯ: КОГАТО ВИНОТО СЕ СРЕЩА С УЕЛНЕС

Отдавна е известно, че виното е полезно. Че е полезно за теб дори когато не го пиеш…това вече е откровение! Винотерапията или козметични процедури, включващи продукти, базирани на вино (или получени от грозде) е една от най-новите тенденции в света на спа и уелнеса .Открийте кои винени терапии са най-популярните и получете съвети за точно вашата терапия!

ВИНЕНИ ОБВИВКИ

Представлява третиране на кожата , което повишава ефективността на обвивките в борбата със свободните радикали, основните причини за стареенето на кожата. Тези обвивки имат голямо влияние върху микроциркулацията в капилярите. Те също така премахват токсините и възстановяват тонуса и еластичността на кожата.

ПИЛИНГ С ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Този пилинг гарантира ефект против стареене благодарение на полифенолите във виното и мастните киселини в гроздовите семки с изглаждащи, освежаващи и успокояващи резултати. Пълното обновяване на кожата е възможно дори при лек пилинг ексфолиращ ефект.

МАСАЖ С ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Освен решаващите си релаксиращи ефекти, масажът от гроздови семки позволява укрепване на имунната система, стимулира метаболизма (особено засилва изгарянето на мазнини) и благоприятства подобряването на кръвообращението .

КЪПЕТЕ СЕ ВЪВ ВИНЕНА ВАНА

Някои спа-центрове предлагат възможност за почивка във винена вана с леко затоплено вино. Тези процедури са идеални за двойки , които искат да изкарат ваканционно време далеч от останалия свят, само за тях двамата. Има различни ползи за кожата: цветът на кожата веднага ще изглежда по-полиран, по-еластичен и по-гладък.

Винотерапия по наш начин

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ВИНЕНАТА ТЕРАПИЯ ПО НАШИЯ НАЧИН

Любимото ни лечение? Меко осветление, фотьойл, чаша квалитетно бяло вино Brotte Les Hauts de Barville Blanc 2020 или едно чудесно розе Maby Tavel Prima Donna Rosé 2020 в ръка и подходящата компания за чат или релакс, докато си тананикате някои от любимите си мелодии… Времето лети? Може би, но има удоволствия, които живеят извън времето, за да ви дадат възможност да се върнете като в оазис на удоволствието – като преродени във вашето ежедневие. Това е Винената терапия, която обичаме най-много!

[addthis tool=“addthis_inline_share_toolbox_6y3d“]