Процентът на хора, страдащи от хронично главоболие, преминаващо в мигрена, постоянно расте. Това разстройство е изтощаващо и обикновено се дължи на високи нива на стрес и/или липса на сън. Това обяснява защо толкова много хора търсят начин да облекчат напрежението в главата. Най-доброто решение за проблема е масажната терапия против главоболие.

Масажът действа на две нива, когато става дума за лечение на мигрена и главоболие. От една страна масажните процедури, които се извършват редовно, помагат на тялото да е в постоянно състояние на релакс, без следа от стрес. Това значително намалява шансовете за напрежение, главоболие и мигрена.От друга страна той може да се приложи директно за лечение на състоянието. Масажът, съсредоточен върху раменете, главата и шията, намалява дискомфорта на момента.

Живейте смело, но и здраволсовно. Бъдете балансирание и стойте далеч от стреса. Това ще подобри настроението Ви и ще избегне главоболието.
Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански