Днес няма еднозначно мнение по въпроса какво точно представлява Натуралната красота. В миналото това означаваше да си напълно естествен, без капка грим. Днес се увеличава броят на хората, които са убедени, че да си натурално красив, означава да си с добре нанесен грим, който на практика да не се забелязва. Това поставя един противовес между естествения грим и естествената красота. За да разберем тази тенденция по-добре, трябва да се запознаем с точното определение на тези два термина.

Естествена красота
estestvena-krasota-spa-bg

⊂Естествена красота⊃

Естествената красота е пряко свързана с доброто здраве. Това се отразява върху тялото под формата на блестяща кожа, розови устни и блестяща коса. Здравето и красотата са следствие на здравословното хранене, физическата активност и пиенето на много вода. Ако живеете здравословно, ще сте винаги красиви и омайни – не го забравяйте.

grim-estestvena-krasota

⊂Естествен грим⊃

Не-гримът е вид грим, който е изключително популярен. Много модни корици твърдят, че моделите на тях са натурални. Това на техния език означава, че моделът е прекарал часове в гримиране, за да изглежда така, сякаш няма грим. Ето защо няма защо да съжалявате, че не изглеждате като тези дами, с т.нар. естествен облик. Някои хора просто имат умението да боравят с грима по-добре от други.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански