С използванто на сайта, Вие като потребител, се съгласявате с Общите условия на услугата ни, изложена по-долу. След Вашето съгласие, Вие сте част от споразумението между нас, като доставчик на услугата от наша страна и Вие като потребител  на услугата ни. С това Вие се задължавате да спазвате нашите Общи условия. Ако не сте съгласни с нашите Общи условия, не използвайте услугите ни в този сайт. Материалите, които ще намерите на нашите страници са обект на авторско право по законите на Република България. Всяко позоваване става с изричното съгласие на собственика на съдържанието – https://spa-bg.com/ след писменно запитване на E-mail: office@spa-bg.com и след поставяне на активен линк /активна препратка към нашия сайт/ към използваната информация.

Нашият каталог има за цел да публикува интересни за читателя и почитателя на Спа и Уелнеса материали, като се стреми да разказва и за най-новите световни тенденции за релаксация на ума и тялото. Според редица научни изследвания, Балканите и по специално България е сред уникалните места в света, където са концентрирани богати на разнообразие минерални и лечебни води. В нашия “Журнал”  ще намерите актуални и полези статии за уникалните свойства на земните богатства и терапиите, които се отразяват благоприятно на ума и тялото.

Обръщаме вниманието Ви и към раздел “Грижара за нас” , където ще можете да намирате винаги актуална информация за начините, местата и съветите които да Ви бъдат максимално полезни, спрямо Вашето здравословно състояние.

В различните секции – Масажи, Терапия, Релакс, Медитация, Натурална красота ще откриете полезни съвети и насоки за здравословен начин на живот, релакс и възстановяване и управление на жизнерадостен живот за ума и тялото. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ – винаги се консултирайте със специалист, преди да предприемете каквато и да е било стъпка за реализирането на Вашия комфорт за ума и тялото. Различни по вид процедури изискват включително и медицинска експертиза и материалите в нашия сайт нямат претенция за пълна универсалност по изпълнение на очакванията за всеки един. Консултирайте се с медицинско лице винаги преди да предприемете терапии, свързани с Вашето здраве – на тялото или ума.

Ако имате въпроси свързани с Общите ни условия за ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас на E-mail: office@spa-bg.com

Екипът на българския каталог за Спа и уелнес Spa-bg.com Ви пожелава приятно преживяване на нашите страници!

[likebtn theme=”github” lang=”bg” dislike_enabled=”0″ icon_dislike_show=”0″ white_label=”1″ position=”top” share_size=”large” og=”1″ bp_notify=”0″]