Project Description

Дните ни на спа

СПА процедурите са измислени и съществуват, за да носят релаксация, като премахват стреса и напрежението. Името им идва от първото място, където са използвани – белгийският град Спа. Името му означава Здраве чрез вода.

Всяка СПА процедура има заложени в себе си положителни ефекти. Здравословната грижа за тялото лекува и духа. Всеки, който иска да се отпусне, трябва да отдели време за себе си. В СПА зоната той ще се почувства повече от специален.

СПА процедурите са сред най-търсените услуги днес. Ето защо повечето хотели и разкрасителни центрове ги включват в списъка си с предлагани услуги. Процедурите за отпускане и лечение на тялото и кожата включват най-различни терапии, масажни техники, разкрасителни методи и всевъзможни техники за релакс.

Спа релакс по китайски

Всяка СПА зона е различна, но има няколко ключови елемента, с които е добре да разполага, за да задоволи нуждите на своите гости. Задължителни са водната и термална зона. Сауна, парна баня, басейн, джакузи – това са след любимите глезотии за тяло. Клиентите трябва да имат подсигурена медицинска грижа с безплатна консултация. Перфектния СПА център предлага балнеопроцедури, масажи, терапии за тяло, аюрведа терапия, козметични процедури за лице и изобщо всички най-нови терапии.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански
Следвайте и ни харесайте
Твоето мнение и оценка
1
2
3
4
5
Запиши
     
Откажи

Твоето мнение и оценка

Дните ни на спа
Средна оценка:  
 0 оценки