Project Description

Петънца, бръчици, неравности – всеки е страдал от определен проблем с кожата. Няма как тя да изглежда безупречно по всяко време. С правилната грижа обаче лесно ще я накарате отново да засияе.Видовете грижа за кожа са пряко зависими от вида . Той определя правилните стъпки към здрав и красив вид. Определяйки типа на кожата си, вие ще може да изготвите персонален план за ежедневна грижа.

Видовете кожа са четири – нормална, суха, мазна и комбинирана. Ако не можете да определите своя тип, най-добре се консултирайте с фармацевт или дерматолог. Още няколко съвета за “Терапия против стареене на кожата” и “Терапия за въстановяване и отдих”

head-spa-skin-care-bg

Съществуват редица СПА терапии за лице и кожа, чиито резултати могат да бъдат видени и почувствани. В същото време те осигуряват релаксация. Преди процедурата се прави безплатна оценка на кожата, която помага на специалистът да разбере повече за начинът на живот, навиците и диетата на клиента. Това му помага да предложи персонализирани решения за кожата. Красивата и здрава кожа без съмнение изисква ежедневни грижи. Всеки знае, че рутинните ритуал включва четири стъпки, които са почистване, тонизиране, грижа и защита от слънцето.

Денят започва и свършва с тези грижи. Продуктите, които използвате, трябва да са съобразени както с типа кожа, така и с часовия диапазон. Премахването на грима вечер е задължително, както и приемът на много вода и здравословна храна. Като най-големият орган в човешкото тяло, кожата се нуждае от добра хидратация, за да е сияйна. Вижте още в нашия “Журнал”

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански
Следвайте и ни харесайте
Твоето мнение и оценка
1
2
3
4
5
Запиши
     
Откажи

Твоето мнение и оценка

Грижа за кожата
Средна оценка:  
 0 оценки