Project Description

Козметичните процедури за здраве и красота за кожа и тяло отдавна не са това, което бяха. В стремежа си към перфекционизъм, човечеството измисля все нови и иновативни начини да изглежда все по-добре.

parna-bania-spa-bg-wellness

Да си красив днес е толкова важно, че все повече хора са склонни да се подложат на болезнени пластични интервенции. Това даде тласък на алтернативните процедури за разкрасяване, които не изискват скалпел, и които се радват на все по-широка популярност. Най-новите иновации в областта на красотата променят правилата. Те ви позволяват да изглеждате добре, без страховита инвазивна операция. Сред най-разпространените козметични процедури днес, е термажът. Чрез него лицето и тялото се подмладяват до неузнаваемост. Друга иновативна техника е криотерапията. С нея могат да се изгорят до 600 калори само за три минути и да се излекуват състояния като безсъние, псориазис и екзема.

Мезотерапията е поредната в списъка козметични процедури, която е изключително популярна в наши дни. При нея само на милиметър под кожата се инжектира специално приготвена смес от витамини, аминокиселини и медикаменти, което води до дълбоко хидратиране на тъканта. Това омекотява кожата и изпъва бръчиците. В стремежа към перфектно тяло са изобретени редица интересни процедури и техники. Всеки, който желае, може да се възползва от терапии за оформяне на седалище, плосък корем, заличаващи стрии и дори бюстопластика – моделиране на бюста без скалпел. При процедурите за лице пък на мода са радиочестотните и инфрачервени методи за лечение и подмладяване, които са на по-висока цена, но гарантират ефект като след пластична операция.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански
Следвайте и ни харесайте
Твоето мнение и оценка
1
2
3
4
5
Запиши
     
Откажи

Твоето мнение и оценка

Козметични процедури
Средна оценка:  
 0 оценки