СПА процедурите са едно от най-добрите изобретения на човечеството. С тях постигаме пълна хармония със себе си, което води до подобряване на цялостното състояние, здравето и красотата.

Всеки СПА център предлага на своите клиенти комплекс от услуги. Всяка една от тях води до пълна релаксация, отслабване и/или структуриране на тялото. Това става с помощта на различни терапевтични програми, които не престават да се обновяват и дават най-доброто на клиента.

Спа релакс
Точния терапевт и неговите съвети
Структуриране на тялото
Хранителни режими-грижа за тялото
Спа релакс по китайски
Криолиполиза
Релаксиране

Всеки добър СПА център разполага с медицинско лице и/или специалист, който изготвя индивидуална програма на всеки клиент. Това помага както за избора на най-добро лечение, така и за следене на резултатите от процедурите. Също толкова важни са и уредите, които е редно да са от най-високо ниво. Материалите, които се използват, се обновяват непрестанно. Чистотата и уюта също са сред ключовите фактори за всеки успешен СПА център.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански