Да отслабнеш понякога се оказва доста по-лесно от това да накараш тялото си да изглежда така, както го виждаш в мечтите си. Едно добре структурирано тяло е не само слабо, но и добре оформено. Понякога обаче именно това се оказва мисията невъзможна.

diet-spabgdieta-spa-bg

Бричове, коремче, бедра – това са мастни натрупвания, които са под формата на депа в определената зона. Проблемът е, че те не се влияят от диети и упражнения. За да се справим с тях, има три технологични начина за структуриране на тялото:

  • Скулпурираща терапия. Проблемната зона се подлага на електростимулация. Преди, а понякога и след процедурата, се прилага антицелултен масаж.
  • Липосукция. Този метод е оперативен, болезнен, скъп, но и води до невероятни резултати. След процедурата клиентите не могат да познаят тялото си. 100% от мазнините в проблемата зона се редуцират, за сметка на до 2 кг. Крайният ефект е видим след около 3-4 месеца. Съществува риск от инфекции и хематоми в следоперативния период.
  • HYPOXI терапия. Този неинвазивен метод за извайване на определени части на тялото води до загуба на 80% от мазнините и около 4 кг. Ефектът се появява след около 5 седмици, но се затвърждава след 3 месеца. Процедурата е предпочитана пред липосукцията, тъй като е безвредна и безболезнена.

Консултирайте се с медицинско лице винаги преди да предприемете терапии, свързани с Вашето здраве – на тялото или ума!

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански