Кожата е най-големият орган в човешкото тяло. С годините тя губи своя свеж вид и еластичността си. За щастие има много методи, които ни помагат да се борим със стареенето на кожата. Ето кои терапии казват Не за напредването на годинките:

anti-skin-therapies-spabg

Лазерна терапия и фотоподмладяване – вашият шанс за безупречна кожа. И двата метода са удобни, безопасни и бързи, а резултатът е по-гладка, равномерна и подмладена кожа.

Липокрафт – тази процедура все още не е позната в България. Тази терапия за подмладяване на кожата намалява белезите и стриите, използвайки мастни тъкани. Това е една естествена процедура за възстановяване на младостта на кожата.

body-spa-bg

Клетъчна терапия – в тази техника се използват столови клетки. С нея може да се постигне цялостно подмладяване. За успешна клетъчна терапия са нужни правилна диагноза и персонализирани процедури.

Биоидентична хормонална терапия – биоидентичните хормони са така синтезирани хормони, че да изглеждат, изпълняват и възпроизвеждат функциите на хормоните, които естествено се произвеждат от яйчниците. Те заменят това, което липсва в женското тяло, така че то да разполага с всичко необходимо и да изглежда така, както и преди промените. Тази терапия е особено успешна при менопауза.

Консултирайте се с медицинско лице винаги преди да предприемете терапии, свързани с Вашето здраве – на тялото или ума!

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]