В свят като нашия почти няма човек, който да не се стреми към една по-добра версия на себе си. Поради това съществуват редица терапии за отслабване и извайване на желаното тяло, които ни помагат да изведем на преден план най-доброто. Ето кои са най-любопитните сред тях:

Показана е примерна терапия по Ендермология на Медицински център “ROSH” – Москва

Ендермология – иновативна техника по френски модел, която ви помага да кажете завинаги сбогом на целулита. Действа на принципа на дълбокия, вакуумен или лимфодренажен масаж.

Антицелулитни терапии – зоните с целулит не се влияят от физически упражнения и диети. Ето защо съществуват антицелулитни процедури. Те са с продължителност до 35 минути. За оптимални ефекти са нужни 15-20 такива процедури.

Никога не забравяйте, въпреки съветите които ще видите при нас да се консултирате с вашия личен терапевт или лекар за процедурите, от които имате нужда.

Терапия за отслабване

Спортна терапия на мускулите – този иновативен метод стимулира вискозитета и еластичността на мускулите. Благодарение на него се сдобивате с тяло, за което сякаш сте работили с месеци във фитнес залата.

Липолазер – техниката видимо намалява подкожната мастна тъкан.

Криолиполиза – един от най-популярните методи за отслабване в момента. Представлява изстудяване на кожата с цел отстраняване на мастните клетки.

Booking.com
Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]