Всеки човек в даден момент се нуждае от възстановяване и адекватна почивка. С нарастване на търсенето се повиши и предлагането на подобни услуги. На практика всички СПА процедури са създадени и съществуват с цел да доведат до пълен релакс своя ползвател.

Терапия за възстановяване и отдих

Без съмнение най-релаксиращата процедура, е масажът. В зависимост от желанията на клиента, той може да е на определена зона или на цялото тяло, като последният е най-подходящ за цялостно възстановяване. Масажите биват много видове. Една добра идея е релаксиращата техника да се съчетае с ароматни масла. В зависимост от нуждите на клиента се подбира най-подходящата и най-добрата комбинация, която да осигури желания отдих.

Когато става въпрос за пълно възстановяване, няма как да пропуснем водните процедури. Те са ключови, тъй като човешко тяло е изградено в голямата си част от вода. В повечето случи умората и напрежението са породени именно от липсата на този жизненоважен елемент. За пълен релакс заложете на хидромасаж, парна баня, сауна, горещи вани и други.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]