Намирането на точния терапевт зависи както от образованието на дадения човек, така и от вашите индивидуални нужди. Понякога може да ви трябват няколко специалисти, които да изготвят специална и индивидуална за вас програма.

Масажистите в повечето случаи са хората, които могат най-адекватно да ви предложат най-доброто за моментното ви състояние. Между специалиста и вас няма лекарства и медикаменти – всичко се свежда до носещото здраве докосване.

Анти-стрес масаж

За да се насладите максимално на ползите от масажа, ви е нужен наистина добър масажист. Противно на всеобщото схващане, истинският специалист не е типичният мускулест мачо. Той трябва да умее да усеща вашите мускули, да работи в ритъм и да е издръжлив. Професионалистът може да бъде познат по това, че умее да използва собственото си тегло в масажа. Освен това той задължително трябва да има диплома за дейността си.

Грижа за кожата

Истинският терапевт не разбира от всичко. Всеки е специалист в своята област, така че заложете на такъв, какъвто ви е необходим. Ориентирайте се какъв точно масаж ви е необходим и потърсете такъв специалист. Мазилата се използват рядко, само при строго изискващи това случаи. Болката и синините не са сред нещата, които ще ви причини един истински терапевт. Продължителността на масажа също издава дали сте попаднали на точния човек. За цяло тяло масажът е около час, разпределен по зони. Има стандарти, които всеки професионален терапевт трябва да следва. Удължаването или съкратяването на времето на процедурата е сигнал за нередност.

Що е то хидротерапия
Етеричните масла
Колко често и какви процедури са необходими за здрава и стегната кожа?
Използването на богатството от разнообразието на билки в България – ползи и най-популярни видове, за какво се използват?
Съвременни козметични постижения в науката за грижа към кожата – видове и тенденции за развитие
Кюстендил
Долна баня и Сепарева баня
Хисаря
Велинград
Сандански

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]